Home Deliver

Geen zorgen, we bezorgen

U hoeft de deur niet meer uit om te genieten van uw favoriete Indiase en Nepalese gerechten. Laat ze bezorgen, met onze contactloze Ashoka Delivery.

Wij gaan open voor afhalen en bezorgen, echter kan er alleen vooraf online betaald worden bij een bezorging. Daarnaast zullen alle bezorgingen contactloos zijn.

Hygiëne- en voedselveiligheidsprocedures

Bij Ashoka hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëne- en voedselveiligheidsprocedures. Dit geldt voor zowel de hygiëne in onze restaurant als de hygiëne van onze medewerkers. Het is per heden ook niet meer mogelijk om cash te betalen bij bezorging.

Woont u in de buurt van Ashoka en wilt u uw maaltijd zelf ophalen, check ons menu online en bel ons gerust. U kunt nu genieten van 15% korting, als u de maaltijd zelf afhaalt.

Voor afhalen gelden een aantal belangrijke adviezen. Het is enkel toegestaan om met maximaal drie klanten de restaurant te betreden. Hierbij dient iedereen gepaste afstand, 1.5 meter, te houden. Zo doen wij er alles aan om ter plekke drukte te vermijden.

Bestel alvast online en voorkom zo drukte in de restaurant! 🙏

Amsterdam Centrum

Spuistraat 3G
1012SP Amsterdam
Tel: +31 - 20 22 1 0 446
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Amsterdam West

Kinkerstraat 7
1053 DB Amsterdam
Tel: +31 - 20 341 78 12
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2015-2019, ashoka Deluxe Restaurant